Evaluatie Open middag 8 april (en 13 mei) 2017
2017/04/25 , last change 2017/05/14 .
Text will be adapted later a bit / tekst zal nog een beetje gewijzigd worden

An English version

. Mijn ontmoetings-middag van 8 april is nu voorbij , er zijn in totaal wel 200 mensen geweest , hoewel niet allemaal tegelijk . Het was gezellig maar ik ben toch niet tevreden erover .
. Helaas waren enkelen niet op de hoogte van de middag omdat ik om verschillende redenen geen of een verkeerd email-adres van ze gebruikte .
. Mensen die de middag gemist hebben , of nog een keer willen komen , 13 mei is er een kleine herhaling , zie hier verderop .

. Graag wil ik jullie vertellen wat er van mijn open middag geworden is .
. Helaas raakte ik al dadelijk de kluts kwijt en vergat helemaal om , zoals mijn plan was , mijn positie bij de zaal-ingang met het gastenboek in te nemen , mede waardoor ik niet iedereen gesproken heb . Ik weet wel ongeveer wie er geweest zijn , maar ik kan iemand gemist hebben .
. Er ging van alles niet goed . Het gastenboek raakte in het ongerede , de plak-stickers werden bijna niet gebruikt , de routebeschrijving naar mijn huis verdween . En de mensen bij de bar werden niet ingelicht dat er een toespraak zou komen . Mijn idee was ook , overigens slecht voorbereid , en mislukt , om iedereen een sticker op te plakken met de groep waartoe hij behoorde , zoals trimgroep-do trimgroep-za zwemgroep-vr wandelgroep-wo buurtgenoot huma-groep oud-collega studentenclub familie familierelatie losse-kennis housemate . Dan zou elke bezoeker kunnen zien welke groepen er ongeveer waren .
. Het goed organiseren van zo'n grote bijeenkomst is nog niet zo eenvoudig .
. Om het gastenboek te compenseren , heb ik een lijst van naar mijn weten aanwezigen opgesteld , en een kopie daarvan hier geplaatst . Als je iemand gezien hebt die niet op de lijst staat , of andersom , kan je me dan berichten ? , dan kan ik de lijst aanpassen .

. Maar goed , er zijn meer dan 190 mensen (inclusief 10 - 15 kinderen) geweest , hoewel niet allemaal tegelijk . Ik heb (nog) geen geluiden van ontevredenheid gehoord . Velen zijn "op excursie" geweest naar mijn huis op 500 meter afstand . Voor de Tamil-naaishop was ook wel belangstelling . De tijdschriftentafel werd minder goed bezocht .
. Geconsumeerd zijn 3 kannen koffie , 3 kannen thee , 15 flessen wijn , 42 flesjes bier , en 155 fris .
. De donderdag-trimgroep had een amusante rij foto's opgehangen .
. De optredens en toespraken vond ik wel goed . Eerst de trimgroep met twee liedjes over Leo in korte broek en op sandalen . Dan George van HV over Leo die "groepen bij elkaar houdt" en korte verslagen maakt . Dan mijn vroegere huisbaas Tark over Leo 17 jaar op het kleinste kamertje op Jutfaseweg 34 . Dan mijn oudste nicht . Dan de voorman van onze studenten-jaarclub van 1954 . Dan ik , over ons ontvallenen , en een synopsis van mijn leven , weliswaar afgebroken door een storing op mijn smartphone . Dan mijn neefje Paul over mijn "neo-babylonische" getallen . Een half uur later geef ik nog een summiere indruk van wat ik van de verre toekomst denk ( met een Gaia-multi-brein) . Later nog een "happy birthday" van mijn huisgenoten en hun vrienden .

. Op de kleinere "reserve-" open middag op 13 mei zijn nog 15 mensen gekomen . Om 4u20 waren er 12 , toen heb ik nog een toespraak gehouden , een liedje van de donderdag-trimgroep voorgedragen (Marja had om 3 uur de 15 foto's mooi weer opgehangen) , en nog even mijn toekomst-visie met een gaia-multibrein te berde gebracht , hierover ontstond nog diskussie . Kort na 6 uur gingen de laatste 8 weg . Ik ben tevreden . Een kleinere groep zoals deze geeft mij natuurlijk meer gelegenheid om met de bezoekers wat te praten .

. Ik heb in totaal 697 euro voor goede doelen ontvangen , waarvan 157 euro voor de Galapagos eilanden en 194 euro voor SIVMO (Israelische Vredesgroepen) . Van de overige 346 euro wil ik 100 euro doen toekomen aan Hivos (Humanistisch Instituut Voor Ontwikkelings-Samenwerking) , 40 euro aan Mountain Child Care voor Nepalese jongeren , en 206 euro aan het Instituut voor Beeldtaal (een ANBI) , waarvan een nichtje van mij de voortrekker is . "Het Instituut voor Beeldtaal wil de mogelijkheden en de betekenis van beeldtaal samen met het publiek onderzoeken en ontdekken."
. Na toevoeging van mijn belastingvoordeel en nog 10% door mezelf worden de bedragen : Galap.eil.n E212 , SIVMO E262 , Hivos E135 , Mountain CC E54 , en Inst.Beeldtaal E297 .
. Dank ook voor een foto-boekje van de donderdag trimgroep , een bijzonder boekje met foto's van de huma-groep , een foto-boek van familie-relatie De Lange , verschillende bijzondere boeken , en veel kaarten .
. Dank alle bezoekers voor hun komst . Klik hier voor nog wat foto's

Some photo's

Short report about my "open afternoon" on April 8 , 2017 .
. Altogether there came some 190 visitors , far more than I expected . My intention was to take a position next to the entrance door to be able to greet all visitors and note down their names , and more , but I came to be confused and I forgot it completely , alas .
. The speeches at least were good . First the Thursday outside-sports group with a song about "Leo in shorts and sandals" . Then George from Humanistisch Verbond about "leo who keeps groups together" . Then my former hospes Tark about "Leo 17 years in the smallest room in my house" . Then my cousin Myriam about Leo's good contacts with the family . Then Wim from my long-ago studentsclub formed in 1954 . Then me , about deaths in the last year , and a very short summary of my life (I was very successful in my studies up to my Master's diplom in January 1959 , but after that I accomplished next to nothing , and a last in 1965 took a job in computer programming , with mediocre results , and where I stayed until my pensioning) . Then my nephew Paul about my seven "neo-babylonic" numbers . Later I say a few words about my ideas about the far future (with a "Gaia-multi-brain") , all to be found on my website . And also my housemates say some words and sing "happy birthday" .
. At 7 pm. we started to clear up the place , and at 8.15 pm. the building was closed .
. At the "spare-" meeting May 13 there came in total 15 visitors .

_________________________________O O O O O O
O O O O O O
2016/09/19 , last change 2017/04/02 .

Open middag op 8 april 2017

- In april hoop ik de 80-jarige leeftijd te bereiken in goede gezondheid . Dit wil ik vieren . . Je weet immers nooit hoelang je nog te leven hebt . Ik ga een open middag houden voor iedereen die ik ken , om elkaar en mij te kunnen ontmoeten , voor wie dat leuk vindt . Ook mensen die geen email ontvangen hebben die ik ken zijn van harte welkom .

Open afternoon Sat. April 8 , 2017 , 2 - 7 p.m. at Podium Oost , Oudwijkerdwarsstraat 148 Utrecht
. Also smaller Sat. May 13 , 3 - 6 p.m. at Podium Oost
- For everyone who knows me and has a bit social behaviour , with maybe a few introduce's .
- You may come just a short while or longer , or the whole afternoon .
- Announcement of your visit is appreciated but not needed .

- Available space 150m2 , maybe more .
- Little shows of Indias Tamil sewing and maybe dance tradition .
- Available some drawing paper for children .
- Some short speeches , around 4 - 5 o'clock , maybe also earlier .
- Please come first or in-between viewing my home at 500 meter distance , at Oudw.v.65 .

- Een open middag voor ieder die mij kent en zich een beetje sociaal gedraagt , met eventueel enkele introduce's .
- Je kunt even komen kijken of wat langer , of de hele middag .
- Aanmelding wordt op prijs gesteld maar is niet nodig .

- Er is 150m2 of meer ruimte .
- Met vertoningen van Indiase Tamil naaitraditie .
- Wat tekenpapier neergelegd voor kinderen .
- Er zullen twee giften-bussen staan voor goede doelen .
- Enkele korte toespraken , omstreeks 4 of 5 uur , misschien ook al eerder .
- Parkeren kan veelal ad rand vh Wilhelminapark . Of neem bus 8 .
- Met excursies naar mijn woonhuis 500 meter verderop . Of kom vooraf of tussendoor zelf even kijken , op Oudwijkerveldstraat 65 .
-

Uitgebreidere info .
- Ik heb bedacht , ik ga iedereen die ik ken nog eens de gelegenheid bieden elkaar en mij te ontmoeten en spreken . Overigens valt mijn verjaardag pas 12 dagen later .
- Op deze middag kan iedereen komen die mij ergens van kent , bijv. van familie-contacten , of van mijn vroegere werkkring , of van het hum.verbond , van de trimgroepen in het bos , van wandelingen , of uit de buurt , etc. . Je kunt alleen even komen kijken of voor een uurtje maar je kunt ook de hele middag blijven . Er wordt gezorgd voor voldoende drankjes en hapjes . Het idee is dat je daar oude bekenden nog eens kunt ontmoeten . Weliswaar zal lang niet iedereen van je oude bekenden er zijn .
- Op 3 september 1994 en op 5 oktober 2002 heb ik ook ontvangsten gehouden , bij mij thuis , en die werden goed bezocht , ik schat resp. 50 en 75 mensen , waarvan velen er maar een uurtje of zo waren trouwens . Zie open dag 2002 - Dit keer wil ik de ontvangst niet in mijn huis doen maar in een zaaltje op 500 meter afstand , met mogelijkheid om mijn woonhuis te bezoeken . De zaal is groot genoeg (10 maal 15 meter) om alle bezoekers tegelijk te kunnen ontvangen , er zijn ook veel tafels en stoelen . En er zijn ook nog twee zijzaaltjes . Tussen 4 en 5 uur plan ik enkele toespraken , misschien ook al eerder . Mensen die langer willen komen kunnen eerder komen en later blijven .

- Mijn nichtje Margot zal kleine workshops India-se naaikunst geven , en misschien af en toe een Tamil dans-ritueeltje vertonen .
- Ook zullen er wellicht excusietjes naar mijn woonhuis zijn , dit ligt op 5 minuten lopen afstand . Je kunt er ook zelf heenlopen , er zal de hele middag wel iemand zijn om je binnen te laten .
- En , om wat meer gespreks-onderwerpen te hebben , leg ik een paar krantjes en tijdschriften neer om uit te putten , en mogelijk een paar kopieen van delen van mijn website homepage . Zelf houd ik nogal van levensbeschouwelijke en maatschappelijke onderwerpen . Voor kinderen leg ik wat tekenpapier en kleurstiften neer , maar meer ook niet .

- Bij aankomst wordt gevraagd om het gastenboek te tekenen , en krijg je een naamkaartje , waarvan de bedoeling is dat je het op de borst speldt . Op het naamkaartje is of wordt vermeld je naam , je woonplaats , eventueel je specialiteit , en je type relatie tot mij . Dan kunnen de andere bezoekers je beter thuisbrengen .
- Ik hoop iedere bezoeker persoonlijk te spreken .

- Het hoeft helemaal niet, maar mocht je iets materieels willen bijdragen, maak dan een bedrag over voor een goed doel, en laat mij dat weten op een briefje . Of doe ter plekke wat in de giften-bus voor de Galapagos eilanden of voor de Israelische Vredesgroepen . Of ja , neem een eet-gerecht mee (bordjes etc. zijn aanwezig) . Drinks worden verzorgd door Podium Oost .

- Route. Het is vlakbij het Wilhelminapark, stadzijde. Parkeren kan meestal ad rand vh Wilhelminapark (er zijn daar veel kantoren , die iha. in het weekend niet bezet zijn) . Of neem bus 8 richting Wilhelminapark , uitstappen Burg. Reigerstraat . Dan is na 10 meter rechts de Oudwijkerdwarsstraat , en als je die inloopt dan is na 100 meter rechts de ingang van Podium Oost .
- Noot. Als je vanaf de bushalte 100 meter terugloopt , dan is rechts de Oudwijkerveldstraat , waar op no 65 ik woon .
- Let op : je kunt eerst naar mijn huis komen kijken , er zal meestal wel iemand thuis zijn om je rond te leiden .

- Als je op 8 april niet kunt - er is een kleine herhaling op zaterdag 13 mei van 3 tot 6 op dezelfde locatie , maar dan met minder extra's . Je mag trouwens ook beide keren komen .

- Als je meer over mij wilt weten - kijk op mijn homepage leo.horowitz.nl .

O O O   O O   O

O O O O O O

____________________________

- - - - home