Evaluatie Opendag(en) 5 en 26 oktober

- Op 5 oktober waren er 77 visitors, waarvan op de top ongeveer 30 of 40 tegelijkertijd, en op 26 oktober waren er nog 22 visitors .
- Het was een goede happening en ik ben tevreden. Met dank aan Karina Lalama uit Ecuador voor de catering . Ik heb een massa suggesties voor mijn nieuwe levensfase gekregen dus daar kan ik een onbeperkte tijd mee toe.
- Mij bekende overschrijvingen voor einde bezetting palestijns gebied nu Euro 105, dat is samen met de donaties eind april vanwege mijn afscheid van CGEY: Euro 500 .
- Donaties voor het tropisch regenwoud nu Euro 280. Dit heb ik zelf aangevuld tot Euro 520 en voor dit bedrag heb ik mede namens mijn gasten 20 m2 tropisch bos ge-adopteerd, situated near farm San Pedro, village Cucuiba near Isla San Juan, parroquia Majua, province Esmeraldas, Ecuador , and managed by FUNDESAPE .
O O   O O   O O

O O O O O O
Leo Horowitz, Utrecht, 2002/06/06 / 2002/08/26 : (press here for English version)

Open dag op 5 oktober

Open day Sat. October 5 , 2002 , 2 - 7++ p.m. at Oudwv65

- Eind april jongstleden heb ik mijn werkkring als computer- programmeur, troubleshooter en systeembeheerder, afgesloten. Er treedt nu een nieuwe fase in mijn leven in. Om deze nieuwe fase van ge-pensioneerde in te luiden, houd ik een open dag bij mij thuis. Ik verwacht adviesjes van de bezoekers over wat ik nu moet gaan doen.

- Datum: zaterdag 5 oktober 2002 van 14:00 tot ? 19:00 of later, op Oudwijkerveld 65 te Utrecht.
- Iedereen die mij kent en zich sociaal gedraagt is welkom met maximaal drie introduce's. Aanmelding vooraf is niet nodig.
- Als men op 5 oktober niet kan - er is een kleine herhaling op zaterdag 26 oktober .

- Hier nog enige ideetjes en suggesties:
- 1. Men kan de hele middag komen maar om te bereiken dat mensen elkaar ontmoeten doe ik de suggestie dat men in ieder geval probeert aanwezig te zijn op de volgende tijden: (14:00 begin open-middag); 14:30 buren en oud-bewoners; 15:00 oud-collega's; 15:30 leden van sportclubs ed.; 16:00 leden van HV en andere kennissen; 17:00 familie; .
- 2. Men kan ook om 14:00 of op een willekeurig moment komen en de hele middag en eventueel avond blijven . Er zijn nog geen plannen voor de avond maar er zijn altijd wel genoeg hapjes om de avond door te komen (we kunnen bijhalen bij AH om de hoek, die is tot 10 uur open).
- 3. Het hoeft niet, maar mocht men iets materieels willen bijdragen, maak dan graag een bedrag over voor een goed doel, bijv. tbv. einde bezetting palestijns gebied op giro 6181625 tnv. SIVMO, en laat mij dat weten op een briefje. Of neem wat geld mee in een envelop voor het behoud van het tropisch regenwoud.

- Route. Het is vlakbij het Wilhelminapark, stadzijde. Parkeren zal moeilijk zijn. Bus 3 richting Galgenwaard, uitstappen Burg. Reigerstraat. Dan is, links tegenover Albert Heyn, de Oudwijkerveld-straat (niet te verwarren met de oudwijkerdwars-straat).

- Hopelijk heeft men een leuk uurtje of een leuke dag .
- Leo@Horowitz.nl (030 6877365; homepage: http://home.hccnet.nl/leo.horowitz/ - tip: zend me jouw homepage- of email-adres) .

O O O   O O   O

O O O O O O

- home